De Ganzerik

De Ganzerik

Bent u opzoek naar een gepaste feestlocatie voor uw event? Wij stellen feestzalen ter beschikking die gelegen zijn in de Ganzenstraat te Geel, vlak buiten het centrum. Op deze rustig gelegen locatie beschikken we over 3 feestzalen. Één daarvan leent de ruimte voor maximum 40 personen. Onze 2 andere feestzalen, die samengevoegd kunnen worden bieden plaats voor 40 tot 200 personen maximum capaciteit. Zowel voor uw familiefeest, huwelijk of zakelijke bijeenkomst bieden wij een pasklare oplossing. De aangelegde tuin met een totale oppervlakte van ongeveer 300m2 kan tevens dienst doen als receptieruimte.

Zeunt en Vals paterke staan steevast op onze kaart , tevens onze gekende stoofpotjes met zeunt zijn uiteraard verkrijgbaar op bestelling en steeds weerhouden in onze feestbrochures, denk maar aan konijn met zeunt of varkengswanggetjes met vliet of onze Quische met geitenkaas van polle en appeltjes van Roes.

We organiseren elke 2e zondag van de maand een familiebrunch met aansluitend een dansnamiddag (meestal door onze locale vedetten, denk maar aan een Ron Elly band, Hanz Duval en Glenn Go uit Meerhout).
Iedere derde woensdagnamiddag organiseren we een dinner and dance waar we vooral op de derde leeftijd mikken.
 

De Ganzerik
Ganzenstraat 62
2440 Geel
T: 014 58 52 40
E: info@chaudfroid.be
W: www.chaudfroid.be

Eten/drinken