In schil gegaarde aardappel gevuld met Zeebrugse grijze garnalen en afgewerkt met Hollandse saus

In schil gegaarde aardappel gevuld met Zeebrugse grijze garnalen en afgewerkt met Hollandse saus

Voorgerecht met aardappelen van "Raf Patat"

 

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 grote aardappelen
  • 1 prei
  • 400 gram grijze gepelde garnalen
  • 1/4 L room

 

Bereidingswijze:

  • De aardappelen rustig koken in de schil
  • Vervolgens uithalen en deze pulp mengen met room en fijngesneden prei
  • Op het einde garnalen toevoegen en de aardappel terug vullen
  • Afwerken met Hollandse saus

Recept bestaat uit

25/05/2018

Na het succes van vorige jaren, mag je je in 2018 opnieuw verwachten aan het gezellig en gesmaakt Geels foodtruckfestival “Frinket”. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei 2018 wordt het karakteristieke stadspark omgetoverd tot één groot en sfeervol openluchtrestaurant. lees meer >>

11/04/2018

Met het Vals Paterke Feestbier brengt hobbybrouwer Ivan Geudens al zijn vierde soort bier op de markt. Vijf jaar geleden lanceerde hij zijn Vals Paterke Tripel en die verjaardag wordt gevierd met nóg meer bier.   lees meer >>