Kookgekken gezocht!

Wordt verliefd op de lekkere Geelse producten!

Vrienden onder elkaar hebben het er dikwijls over: “Wat heb ik toch een geluk dat ik je heb leren kennen!” “Wat een perfect team vormen wij samen!” De belangrijkste dingen in ons leven zijn ongetwijfeld: iemand die van je houdt, en iets te eten en te drinken hebben. Het eerste deel is voor ieder van jullie weggelegd. Het tweede deel houdt ons erg bezig.

 

Geel is een plattelandsstadje van melk en honing. Je vindt er lekkere hoeve- en streek(gebonden)producten waarmee je aan de slag kan: wat je zelf bereidt, smaakt het lekkerst.

 

Geelse producten en Geelse horecanten zijn voor elkaar gemaakt, “a match made in heaven” (vrij vertaald: “een hemelse combinatie”). Wanneer jullie elkaar beter leren kennen, zullen de gensters in ’t rond vliegen. En als ’t klikt zullen jullie onze smaakpapillen op hemelse wijze weten te beroeren.

 

De Geelse producten wachten op je om gebruikt te worden in lekkere en typisch Geelse gerechten. Op deze website zie je uit welke Geelse producten je kunt kiezen. Je ontdekt daar ook waar je al dat Geels lekkers kan vinden.

 

En dan dagen we je uit! Experimenteer! Proef! Wees Creatief! Wordt verliefd op de lekkere Geelse producten! En verras ons met jouw origineel recept!

 

09/03/2016

Volledig vernieuwd kader, stijlvol interieur en aangepaste menukaart Van Gogh is en blijft een trendsetter. Dat waren zaakvoerders Luc & Sandra 28 jaar geleden al toen ze de eerste ‘taverne’ in Geel openden. En ook nu blijft de Geelse zaak volledig up-to-date, dankzij een totale metamorfose. lees meer >>

09/03/2016

Met Peter Vangenechten van La Belle telt de stad Geel één van de 58 chefs die geselecteerd werden voor de actie “Jong Keukengeweld”. lees meer >>