Slagerij Vandecruys (Ten Aard)

Slagerij Vandecruys (Ten Aard)

Slagerij Vandecruys heeft oog voor de beste ingrediënten en puur traditioneel vakmanschap. Versheid, kwaliteit en aandacht voor efficiënte bediening zijn dan ook de sterke troeven van de hele organisatie.


De zwarte en witte pensen, en het huisbereide gezouten spek van Slagerij Vandecruys zijn allen officieel erkende streekproducten in de Kempen en de provincie Antwerpen. Bovendien is Slagerij Vandecruys al 8 jaar op rij aanbevolen en bekroond als topwinkel door het culinaire magazine Ambiance, en zijn we officieel Erkend Ambachtsman en vertegenwoordiger van het label Pure Kempen!  Vorig jaar werd Slagerij Vandecruys op de Retail Awards bekroond tot meest klantvriendelijkste slagerij van België, een titel waar we uiteraard zeer trots op zijn!


Kwaliteit geldt niet alleen voor de zwarte en witte pensen, maar uiteraard ook voor het andere vlees dat in de toonbank ligt. Slagerij Vandecruys maakt het verschil, en het ambachtelijke primeert!


Gezouten spek en hespenspek, gerookte ossebil, gerookt spek, bacon, boterhamworst, grillworsten, frikadellenkoek, kippenbrood, vele slaatjes (zeker ook de rauwkostsalades niet te vergeten) en tal van bereide gerechten zijn overigens huisbereid.


Ook de herkomst van het rundvlees is gegarandeerd gecontroleerd en het behaalde logo van QualityGuard garandeert een op en top perfecte hygiëne!


Sinds enkele jaren kan je bij Slagerij Vandecruys ook online je vlees bestellen via de uiterst gebruiksvriendelijke webshop. Afhalen kan in één van de 4 winkels, of in één van de 35 afhaalpunten. Vanaf het voorjaar 2018 wordt er ook aan huis geleverd.
 

Slagerij Vandecruys (Ten Aard)
Vaartstraat 44
2440 Geel
E: info@slagerijvandecruys.be
W: www.slagerijvandecruys.be

Verkoper van

Recepten

25/05/2018

Na het succes van vorige jaren, mag je je in 2018 opnieuw verwachten aan het gezellig en gesmaakt Geels foodtruckfestival “Frinket”. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 mei 2018 wordt het karakteristieke stadspark omgetoverd tot één groot en sfeervol openluchtrestaurant. lees meer >>

11/04/2018

Met het Vals Paterke Feestbier brengt hobbybrouwer Ivan Geudens al zijn vierde soort bier op de markt. Vijf jaar geleden lanceerde hij zijn Vals Paterke Tripel en die verjaardag wordt gevierd met nóg meer bier.   lees meer >>